Spark Zit sta thuiswerkbureau

Availability: In stock | delivery within 2 - 3 weeks
SKU: 111625
Product description

Het Spark Zit sta thuiswerkbureau is een ergonomische zit-sta bureau die uitermate geschikt is voor thuiswerkplekken.

De Spark is de nieuwe ergonomische en mobiele zit-sta thuiswerktafel van ONGO. Deze zit-sta tafel is uitermate geschikt voor je thuiswerkplek of voor een flexibele werkplek in je bedrijf. Door zijn compacte afmetingen en design past deze zit-sta tafel in vrijwel elke ruimte. De ONGO Spark is stabiel en groot genoeg voor een standaard beeldschermwerkplek.

Kwalitatief en ergonomisch

We zitten te vaak en te lang. Al dat zitten is erg belastend voor het lichaam. In veel gevallen is dit de oorzaak van rug-, nek- en armklachten. Een goede ergonomische werkplek zorgt ervoor dat je je geestelijk en lichamelijk gezond voelt. Net als op kantoor geldt voor thuiswerken dat afwisseling van werkhouding belangrijk is. Een makkelijk verstelbaar zit-sta bureau stimuleert afwisseling van werkhouding en kan zo een positief effect hebben op jouw gezondheid en productiviteit.

De monozuil kan naar individuele wens in hoogte en laagte (67-113cm) worden versteld met behulp van een gasdrukveer. Dus geen stroom nodig en overal inzetbaar. Door de twee dubbele zwenkwielen die verborgen zitten onder de schuine voetensteun is de ONGO Spark eenvoudig te verplaatsen naar elke gewenste werkplek. De geïntegreerde handgreep in het mooi gevormde multiplex tafelblad, laat je deze tafel gemakkelijk verplaatsen door de ruimte.

Specificaties

Afmeting werkblad 100x62cm
Verstelbereik middels gasveer 67-113cm
Materiaal blad en voetensteun HPL met multiplex kern
Kleur Wit