Ewent keyboard

Availability: In stock | delivery within 2 - 5 days
SKU: 110590
Product description

Het Ewent EW3163 ultra-slim toetsenbord is ideaal om mee te nemen naar de les want het is een licht en draadloos toetsenbord.

Dit toetsenbord heeft veel voordelen voor thuiswerkers, scholieren en studenten. Niet alleen is het een ultradun toetsenbord en daardoor licht in gewicht, ook is dit toetsenbord draadloos. Daarnaast kun je het Ewent EW3163 ultra-slim toetsenbord door middel van Bluetooth te koppelen aan apparaten met verschillende besturingssystemen. Het toetsenbord is compatible met iOS, MAC OS, Android en Windows. Je kunt het toetsenbord dus niet alleen aansluiten op je computer of laptop, maar ook op je tablet of smartphone: ideaal! De multimedia-sneltoetsen op het toetsenbord passen zich automatisch aan het betreffende besturingssysteem aan.

Mooi en functioneel

Het Ewent EW3163 ultradunne toetsenbord heeft een mooi, strak design. Het toetsenbord is verkrijgbaar in de kleur zilver. Het toetsenbord is draadloos en wordt door middel van Bluetooth aan een apparaat gekoppeld. De EW3163 heeft een werkafstand van maximaal 10 meter. Handig, als je bijvoorbeeld een presentatie geeft. Met de meegeleverde batterijen kun je het toetsenbord tot 30 uren gebruiken.

Specificaties

Afmeting 28.5 cm x 12 cm x 1.5 cm
Gewicht 280g
Compatibiliteit iOS, MAC OS, Android, Windows
Stroombron Batterij/accu
Type bedrading Draadloos
Aansluiting Bluetooth
Batterijtype AAA, 2 stuks
Batterijen meegeleverd? Ja
Levensduur batterij 30 - 40 uur
Aansluitbereik 10 m
Toetsenbord indeling QWERTY
USB hub Nee
Materiaal behuizing